Krijg hulp

Vind antwoorden in ons Helpcenter

Hier volgen enkele stappen die u kunt proberen als u problemen ondervindt bij het inloggen op uw AnyDesk-account:
1. Controleer uw inloggegevens: gebruik de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen.
2. Schakel VPN uit: als u een VPN gebruikt, probeer deze dan uit te schakelen en kijk of dat het inlogprobleem verhelpt.
3. Controleer of er updates zijn: zorg ervoor dat u de laatste versie van AnyDesk op uw apparaat heeft geïnstalleerd.

Meer informatie

Na aankoop van de licentie moet u de licentiesleutel activeren in de AnyDesk-client om toegang te krijgen tot alle functies die in uw contract zijn opgenomen.

Meer informatie

U kunt uw licentie activeren door u aan te melden bij uw account in de AnyDesk-client, of door de licentiesleutel te kopiëren van de my.anydesk-beheerconsole en deze vervolgens te registreren in de AnyDesk-client.

Meer informatie

Nee, als u automatisch verlengen inschakelt voor uw licentieabonnement, wordt uw contract jaarlijks automatisch verlengd.

Meer informatie

Volg deze stappen om verbinding met het externe apparaat te maken:
1. Installeer AnyDesk op beide apparaten.
2. Zorg dat je de AnyDesk-ID van het externe apparaat hebt.
3. Voer het ID-nummer in het veld Extern adres in en klik op Verbinden.
4. Zodra de gebruiker van de externe computer het vervindingsverzoek accepteert, wordt de verbinding tot stand gebracht.

Meer informatie

De my.anydesk--beheerconsole is een veilig en gecentraliseerd platform waar gebruikers hun AnyDesk-accounts en -apparaten kunnen beheren, verbindingsactiviteiten kunnen controleren en AnyDesk-clientinstellingen kunnen aanpassen.

Meer informatie

De gratis versie van AnyDesk biedt basisfuncties voor externe desktoptoegang en beheer voor persoonlijk gebruik. De betaalde versie is voor professioneel gebruik en biedt extra geavanceerde functies en hogere prestaties. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van een betaalde licentie.

Meer informatie

Meld u aan voor nieuws, tips en meer

Loading captcha...